Vi ønsker at skabe
de bedste rammer
for det urbane liv

 

Vi kombinerer viden fra den
hastige urbanisering i asien
med skandinavisk livskvalitet

 

Vi udfordrer etablerede
tankemønstre og kombinerer
viden på nye måder
Drivkræfter bag forandring

Vore byer står overfor enorme udfordringer for at tilpasses den hastige urbanisering, digitalisering, demografiske udvikling og klimatiske forandringer. Vi forstår nødvendigheden af helhedsorienteret tænkning. Ved at bringe arkitektur, byplanlægning og ingeniørkunst op på et strategisk niveau, udvikler vi vore byer i en bæredygtig retning.

Nordiq Group A/S har som mission at skabe de bedst mulige rammer for det urbane liv. Det forsøger vi at gøre ved at bringe arkitektur, byplanlægning og ingeniørkunst op på et strategisk niveau. Vi har fagligheden med os og kombinerer viden fra den hastige urbanisering i Asien med skandinavisk livskvalitet. Sidst men ikke mindst bestræber vi os på at udfordre etablerede tankemønstre og at kombinere viden på nye måder.

Nordiq Group A/S blev stiftet den 1. marts 2016, af Mads Møller, tidligere direktør i Grontmij (nu Sweco) og COWI, og af Morten Holm, partner i Archiland International og tidligere partner i Schmidt, Hammer og Lassen Architects. Selskabet er danskejet, men deler brand, målsætning og kompetencer med Archiland International, som er en asiatisk arkitekt- og byplanlægningsvirksomhed som i dag tæller 170 ansatte.

Fra vores samlede referencer i Europa og Asien er vi godt klædt på til at forstå den komplekse udfordring byerne står overfor, i form af urbanisering, demografisk udvikling og tilpasning til klimaforandringerne. Vi forstår baggrunden og nødvendigheden af helhedsorienteret tænkning når byen skal udvikles i en ressourceeffektiv og bæredygtig retning.

Læs mere om vores kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om vores værdier.

Skal vi samarbejde?

Vi er åbne for samarbejder med virksomheder og organisationer, og du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har et projekt du gerne vil drøfte: kontakt os.