Miljø

Vi rådgiver bredt indenfor miljø og har både stor teknisk erfaring, via feltarbejde på en lang række undersøgelser, samt mange års projektledererfaring - opnået gennem styring af en lang række store og komplekse projekter for både private og offentlige kunder.  

Vi ved, hvilke krav myndighederne oftest stiller til forskellige miljøundersøgelserne, eksempelvis forureningsundersøgelser og går tidligt i dialog med vores kunder. Vi har stor erfaring med at føre tilsyn i anlægsfasen og have tæt og løbende kontakt med både entreprenører, bygherre og myndigheder, så projekterne forløber smidigt samt miljømæssigt og økonomisk optimalt.

Desuden oplærer vi kommunale medarbejdere på miljøområdet. Vi har flere medarbejder, der agerer ressourcepersoner i kommunerne, og bidrager til en effektiv oplæring af interne medarbejdere samt giver løbende sparring.

Vores miljørådgivere foretager forskellige miljøundersøgelser og vi arbejder dagligt med: Jordhåndtering, indeklimaundersøgelser, forklassificering, DGNB certificeringer, PFAS, §19 og §8 tilladelser og lignende.

VI TILBYDER MANGE FORSKELLIGE LØSNINGER INDENFOR MILJØOMRÅDET

Skal vi samarbejde?

Vi er åbne for samarbejder med virksomheder og organisationer, og du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har et projekt du gerne vil drøfte.

No items found.

Vi har indgået et partnerskab med italienske GeoSolutions


GeoSolutions er markedsledende indenfor open source GIS softwareudvikling og har i mange år arbejdet med blandt andet GeoServer, MapStore, GeoNetworks og GeoNode.
GeoSolutions har mere end 200 nationale og internationale offentlige myndigheder samt private virksomheder som deres kunder. 

I Nordiq udvikler vi et nyt WebGIS system til det danske marked, som netop bygger på MapStore og GeoServer.

Partnerskabet styrker vores position som førende rådgiver indenfor tjenester baseret på geospatial open source software, da GeoSolutions og Nordiq har en omfattende ekspertise indenfor området.

Skal vi samarbejde?

Vi er altid åbne for nye samarbejder.
Tag endelig tage fat i os, hvis du har et projekt eller en opgave du gerne vil drøfte.