Vand & Klima

Vi har en solid faglig viden indenfor vandområdet. Mange års erfaring fra rådgiverbranchen og det akademiske miljø har givet os en faglig dybde, bred forståelse og en helhedsorienteret tilgang til projektgennemførelse, hvor igennem vi sikrer, at projekter altid gennemføres med kundens interesser i centrum og med den nødvendige tværfaglige koordinering.  

Vi indleder altid en tidlig dialog med myndighederne, og bestræber os på at levere den nødvendige rådgivning uden at overkomplicere løsningen. Vores vandafdeling arbejder tæt sammen med vores miljø- og strategiafdelinger. Dette gør os i stand til, på en effektiv måde, at skabe de tværfaglige løsninger, som vi mener er nødvendige for at kunne levere bæredygtige projekter. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og har respekt for den store viden vores kunder ligger inde med.  

Vi rådgiver bredt indenfor vandområdet bl.a. i forhold til klimatilpasning, vandforsyning, ressourcekortlægning og grundvandshåndtering. Vi er erfarne projektledere med stort engagement og den rette faglige kompetence til at kunne drive succesfulde projekter fra start til slut.

VI LØSER MANGE FORSKELLIGE OPGAVER INDENFOR VANDOMRÅDET

Skal vi samarbejde?

Vi er åbne for samarbejder med virksomheder og organisationer, og du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har et projekt du gerne vil drøfte.

Skal vi samarbejde?

Vi er altid åbne for nye samarbejder.
Tag endelig tage fat i os, hvis du har et projekt eller en opgave du gerne vil drøfte.